Tandreglering på distans

ORTODONTIAKADEMIN - 14 december 2019

OrtodontiAkademin tecknar avtal med KW Hambakliinik i Tallin. 

Anna Hajati om projektet: Tillsammans med teamet i Estland utför vi nu tandreglering på distans. Det har alltid varit och kommer fortsättningsvis att vara specialisttandläkarens roll att ställa diagnos, planera, prediktera, risk- och prognosbedömma samt övervaka behandlingarna. Det fysiska mötet kan aldrig att uteslutas helt däremot kan väldigt mycket utföras och övervakas digitalt tex bracketplacering och behandlingsprogress. Estländarna är progressiva och har en väl utvecklad IT infrastruktur, och därför var det självklart att tacka ja när vi fick frågan. Idag är marknaden global och det är tekniken som möjliggör detta. Vi har verktygen och Estländarna är nyfikna, ambitiösa och har visioner. 

Digitaliseringen möjliggör ett team som är geografisk oberoende. Men det krävs mycket utbildning, nya kompetenser och en väl fungerande organisation. När man väl tagit sig över den tröskeln finns stora möjligheter att möta en ökande efterfrågan på tandreglering. 

Marek Vink, delägare i KW Hambakliinik, om projektet: det är viktigt att kunna tänka nytt och vi tror att Anna Hajati med team blir ett bra komplement i vår strävan att kunna erbjuda en bättre tandvård. 

 

Nystart för OrtodontiAkademin

ORTODONTIAKADEMIN - 10 december 2019

OrtodontiAkademin börjar 2020 med att flytta sin verksamhet till egen lokal i centrala Stockholm vilket gör det enkelt för både kunder och samarbetspartners att ta sig till oss. Området inrymmer många inspirerande och innovativa mötesplatser såsom Epicenter, The Mood Distrikt och Urban Escape. 

OrtodontiAkademins grundare och vd, Anna Hajati om nyheten: Vi har sökt i flera år och ser fram emot att kunna utveckla verksamheten och vårt unika koncept.  

 

ÖPPET HUS

ORTODONTIAKADEMIN - 26 januari 2019

OrtodontiAkademin välkomnar till öppet hus torsdagen den 31 januari 2019.                       Tid: 13:00-16:30 15:00 tandläkare Mats Burendahl berättar om kosmetisk tandvård  16.00 specialisttandläkare Anna Hajati berättar om det viktiga frågorna man bör ställa. Träffa OrtodontiAkademins specialisttandläkare Anna Hajati, demonstrationer på digital smile design, utlottning av konsultation med digital smile design och fina erbjudanden.   

Läs mer här                                         

God Jul och Gott Nytt År

Ortodontiakademin - 13 december 2018

Kliniken är stängd 21 december till 8 januari. Under juluppehållet finns ingen möjlighet att lämna telefonmeddelande eller få svar på vår email adress. Om något lossnar och sitter i vägen eller skaver, försök att pilla bort det eller klipp bort det som skaver.                           

Akut självhjälp
Akuta besvär
Vid akuta besvär som absolut inte kan vänta hänvisas till Cityakuten som hjälper till mot en kostnad. Tel: 010 601 00 00

Vi önskar våra patienter och sammarbetspartners en fridfull julledighet.

Glad sommar

ortodontiakademin - 13 juli 2018

Kliniken är stängd veckorna 28-32 och 35-36. Under semesterperioden finns ingen möjlighet att lämna telefonmeddelande eller få svar på vår email adress. Om något lossnar och sitter i vägen eller skaver, försök att pilla bort det eller klipp bort det som skaver.                           

Akut självhjälp
Akuta besvär
Vid akuta besvär som absolut inte kan vänta hänvisas till Cityakuten som hjälper till mot en kostnad. Tel: 010 601 00 00

Vi önskar våra patienter och sammarbetspartners en lång och skön sommar

Glad Påsk

ortodontiakademin - 30 mars 2018

Vi har stängt under påsk och svarar endast sporadiskt på mail fram till måndagen den 9 april. Din förbokade tid gäller. Eventuella återbud och meddelanden kan lämnas på mailen. Om du har akuta besvär som inte kan vänta hänvisar vi till Cityakuten som kan hjälpa till med det akuta mot en avgift. Telefon: 010-601 02 01

Ortodontiakademin is closed during Easter and will open again on Monday, april 9th. If you have acute problems that cannot wait, we will refer to Cityakuten, which can help you with the emergency for a fee. Phone: 010-601 02 01

Sportlov

ORTODONTIAKADEMIN - 24 februari 2018

Mottagningen är stängd hela vecka 9 under vinterlovet och öppnar åter måndagen den 5 mars. Om du har akuta besvär som inte kan vänta hänvisar vi till Cityakuten på telefon 010-601 02 01. Om du vill lämna återbud eller något annat meddelande går det bra via e-post eller vårt kontaktformulär.

På återseende Ortodontiakademin

Ny adress

ORTODONTIAKADEMIN - 14 februari 2018

Välkommen till Hälsingegatan 43 där vi flyttat in hos Vasastans tandläkargrupp.  Här följer aktuella mottagnings och kontakt tider:

Öppettider: Måndag, Torsdag 10:00-19:00 och fredag 09:00-13:00. Återbud kan med fördel lämnas via e-post eller här. Telefontider: Tisd & Onsd 09:00-12:00. Under mottagningstiderna tar vi telefonsamtal i mån av tid när vi inte sitter med patientbehandlingar. Om ni har svårt att komma fram på telefon välj i stället kontaktlänken så ringer vi tillbaka så fort vi kan. Undrar du om nästa tid kan du ladda ner appen MinTandTid och registrera dig via AppStore eller GooglePlay.

God Jul 2017

ortodontiakademin - 20 december 2017

God Jul och Gott Nytt År!

Kliniken är stängd från torsdagen den 21 december fram till måndagen den 15 januari. 
Vid akuta besvär, som du inte kan åtgärda själv, eller vänta med går det bra att vända sig till City Akuten, som mot ersättning hjälper till.

Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete under 2018!

 

Merry Christmas and a wonderful New Year 2018!

Our clinic is closed from Thursday, 21st december to Monday, 15th January.
In case of an emergency you cannot fix yourself or wait till January, you can turn to City Akuten.

We are already looking forward to meeting you in 2018!

Professionell tandblekning

ORTODONTIAKADEMIN - 2 juni 2017
HealthySmileTM

Vi har tandblekning för patienter över 18 år. Professionell tandblekning från HealthySmileTM av legitimerad tandvårdspersonal. för tandblekning!

Complete your perfect smile with professional bleaching in cooperation with HealthySmileTM. Book your with OrtodontiAkademin right now.

#HealthySmileTM

God Jul hälsning

ORTODONTIAKADEMIN - 22 december 2016

Kliniken är stängd från torsdagen den 22 december fram till måndagen den 2 januari. Vid akuta besvär, som du inte kan åtgärda själv, eller vänta med går det bra att vända sig till City Akuten, som mot ersättning hjälper till. 

Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete under 2017

 

Julklappstips

ORTODONTIAKADEMIN - 27 november 2016

Ge dina kära ett leende för livet