Anna Hajati i internationell press

ORTODONTIAKADEMIN - 1 juni 2020

OrtodontiAkademins användning av digitala verktyg under Corona krisen efterfrågas i internationel press. 
Dental Tribune International diskuterar Covid-19 och digital kommunication
Till hela artikeln.

Online konsultation

ortodontiakademin - 27 mars 2020
Online konsultation

Vi inför online konsultationer för att reducera antalet besök under coronakrisen.  

Vår specialisttandläkare svarar inom 48 timmar. Erbjudandet gäller till den 31 maj.

Corona Covid-19

ortodontiakademin - 9 mars 2020
Covid-19

OrtodontiAkademin börjar varje dag med att följa utvecklingen och rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten gällande Covid-19 utbrottet. Kontakta kliniken och skjut upp din tid om du eller någon i din nära omgivning har feber, hosta eller andra besvär från luftvägarna eller om du tillhör en riskgrupp. Till riskgruppen hör du som är 70 år och äldre, har underliggande obehandlade sjukdomar, såsom hjärt- kärlsjukdom, lungsjukdom, eller diabetes samt svårinställt högt blodtryck, har ökad infektionskänslighet. Det är viktigt att vi hjälps åt och begränsa smittspridningen då det inte finns något vaccin och för att sjukvårdens resurser ska räcka till dem som inte klarar en virusinfektion.  

På 113 13 finns all information om coronaviruset. 

Tandreglering på distans

ORTODONTIAKADEMIN - 14 december 2019

OrtodontiAkademin tecknar avtal med KW Hambakliinik i Tallin. 

Anna Hajati om projektet: Tillsammans med teamet i Estland utför vi nu tandreglering på distans. Det har alltid varit och kommer fortsättningsvis att vara specialisttandläkarens roll att ställa diagnos, planera, prediktera, risk- och prognosbedömma samt övervaka behandlingarna. Det fysiska mötet kan aldrig att uteslutas helt däremot kan väldigt mycket utföras och övervakas digitalt tex bracketplacering och behandlingsprogress. Estländarna är progressiva och har en väl utvecklad IT infrastruktur, och därför var det självklart att tacka ja när vi fick frågan. Idag är marknaden global och det är tekniken som möjliggör detta. Vi har verktygen och Estländarna är nyfikna, ambitiösa och har visioner. 

Digitaliseringen möjliggör ett team som är geografisk oberoende. Men det krävs mycket utbildning, nya kompetenser och en väl fungerande organisation. När man väl tagit sig över den tröskeln finns stora möjligheter att möta en ökande efterfrågan på tandreglering. 

Marek Vink, delägare i KW Hambakliinik, om projektet: det är viktigt att kunna tänka nytt och vi tror att Anna Hajati med team blir ett bra komplement i vår strävan att kunna erbjuda en bättre tandvård. 

 

Nystart för OrtodontiAkademin

ORTODONTIAKADEMIN - 10 december 2019

OrtodontiAkademin börjar 2020 med att flytta sin verksamhet till egen lokal i centrala Stockholm vilket gör det enkelt för både kunder och samarbetspartners att ta sig till oss. Området inrymmer många inspirerande och innovativa mötesplatser såsom Epicenter, The Mood Distrikt och Urban Escape. 

OrtodontiAkademins grundare och vd, Anna Hajati om nyheten: Vi har sökt i flera år och ser fram emot att kunna utveckla verksamheten och vårt unika koncept.  

 

Professionell tandblekning

ORTODONTIAKADEMIN - 2 juni 2017
HealthySmileTM

Vi har tandblekning för patienter över 18 år. Professionell tandblekning från HealthySmileTM av legitimerad tandvårdspersonal. för tandblekning!

Complete your perfect smile with professional bleaching in cooperation with HealthySmileTM. Book your with OrtodontiAkademin right now.

#HealthySmileTM